Labradoodlez
 
IMG_9971.JPG

Boris

Mijn man en ik wilden al best wel lang een Australian Labradoodle. Na ons georiënteerd te hebben op verschillende websites kwamen we op de site van Marianne uit en hebben haar een mail gestuurd of we in aanmerking konden komen voor een pup. Gelijk bij het eerste mailcontact hadden wij al een erg goed gevoel. Na een aantal maanden kregen we te horen dat Ziggy loops was geworden en vier weken later hoorden we het goede nieuws dat Ziggy drachtig was van 4 pups! Vanaf het moment van de bevalling werden wij elke dag op de hoogte gehouden via filmpjes en foto's wat ontzettend leuk en fijn was! Na 4 weken mochten we de pups eindelijk in het echt bewonderen! En wat al bleek uit de foto's en filmpjes was dat de pups opgroeiden in een heel warm gezin waar ze alle liefde en aandacht kregen die ze nodig hadden. Een week voor we de pup konden halen kregen wij per mail te weten welke pup van ons werd. Via een gedragstest is de beste match met de baasjes gevonden. Wij kregen pup blauw en draagt de naam Boris. Boris is mede door de aandacht en liefde van Marianne en gezin een heel sociaal hondje wat ons elke dag heel veel liefde en vreugde brengt. 

Ik had geen beter begin van zijn leven kunnen wensen dan bij Marianne in huis.  Vanaf het eerste moment dat Boris bij ons kwam wonen kon ik altijd bij haar terecht voor adviezen als ik ergens onzeker over was. Ze blijft heel graag op de hoogte via filmpjes, foto's en verhalen. Een fokker met een hart van goud! 

 
 
unnamed.jpg

Dirkje

Na een lange zoektocht op internet kwamen we bij Marianne van Labradoodlez terecht. Na een mailtje bleek er nog ruimte te zijn op de wachtlijst voor een pup van Ziggy en Wessel. Marianne kwam in haar mailtjes heel vriendelijk en behulpzaam over. Ze stuurde ons vrijwel direct wat foto's en allerlei informatie en dat terwijl ze op vakantie was. Haar site en het email contact voelden goed en wij besloten met haar in zee te gaan, wat achteraf een top beslissing geweest is ;-) Vanaf het moment dat Ziggy loops werd hield ze ons heel goed op de hoogte en stuurde ze ons foto's en updates. Dit vonden we erg fijn! De geboorte hebben we via de webcam live mee kunnen maken, dit was een geweldige ervaring. Ook na de geboorte konden we de pups vaak live bewonderen via de webcam en werden we bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de pups dmv berichtjes, foto's en video's. Toen de pups een maand oud waren mochten we op kraamvisite komen. Marianne en haar familie bleken erg aardig en de liefde en aandacht voor hun honden spatte ervan af! Het voelde goed om een pup van haar te mogen adopteren.Een week voor het ophaalmoment kregen we te horen welke pup voor ons was, het bleek pup groen te zijn het meest gekrulde hondje uit het nest...we waren dolgelukkig! Een week later was het eindelijk zo ver, we ging onze 'Dirkje' ophalen. We kregen naast een prachtige pup nog allerlei tips mee en een soort 'startpakket' met allerlei handige en leuke dingen erin. Kortom, Marianne had alles tot in de puntjes geregeld!Wij zijn heel erg blij met Dirkje. Het is een prachtig hondje waar iedereen op slag verliefd op is. Ze is heel open, makkelijk, nergens bang voor en altijd blij en enthousiast! Marianne, nogmaals ontzettend bedankt voor alle liefde, aandacht en goede zorgen die Dirkje een fantastische start gegeven heeft!

 
 
20180920_224646.jpg

Bodhi

Wij zijn de gelukkige baasjes van Bodhi. Een erg sociaal en lief dametje. Als we met haar op het hondenveld zijn met puppy-play-hour dan rent ze met haar dansende lokken in het rond. Wat een enthousiasme verspreidt ze, naar andere honden en ook naar hun baasjes. Ze vindt alles en iedereen geweldig en interessant! Je merkt echt dat Bodhi vanaf het prille begin goed gesocialiseerd is bij de fokster. De pups zijn in de woonkamer geboren en vanaf dat moment suf geknuffeld door Marianne en haar gezinsleden. 

We hadden al lang een hondenwens. Helaas kwamen we er achter dat het wel eens een probleem voor ons zou kunnen worden. Te veel allergieën en astma in ons gezin. Tot op een dag een jongen in de klas van onze jongste dochter een Australian Labradoodle kreeg. Hypoallergeen en super lief! Geweldig en we mochten ook nog eens oppassen. Toen wisten we het...de zoektocht naar ons doodletje begon. 

Dat bleek nog niet zo gemakkelijk. De Australian Labradoodle bleek heel gewild. Dat is ook niet zo vreemd, want met haar zachtaardige karakter is ze een geweldige gezinshond. Na avonden lang het internet afgestruind te hebben om een nestje te vinden, kwamen we uiteindelijk terecht bij Labradoodlez.

Hier hebben we ons ingeschreven voor het eerste nestje van Ziggy. Gorinchem leek voor ons ver weg. Maar die afstand was niet te merken. We voelden ons juist erg betrokken bij de geboorte en de puppy-tijd. Marianne heel de hele geboorte gefilmd en wij konden meekijken. Wat mooi! Dit was meer dan we ooit verwacht hadden. Ook door alle foto's en filmpjes die ze elke dag plaatste voelden we ons super betrokken. En wij wisten het direct, deze fokster heeft echt hart voor haar honden en pups!

Bodhi groeit nu heerlijk op! Ze is nu rond de 5 maanden en is en blijft, zoals de dierenarts zei bij de eerste controle 'Wat een mooie en relaxte pup!'. Natuurlijk wel met streken ;) de pubertijd komt er aan.

Dankjewel Marianne en gezin. Wij hadden ons geen liever en heerlijker hondje kunnen voorstellen!

Heel veel geluk en plezier met jullie volgende nestjes!

 
 
IMG_4228.PNG

Soof

Onze Soof is een heerlijke bol wol! Ze is lief en sociaal, maar natuurlijk ook vol met streken.
We genieten volop van haar. Pas 5 maanden oud, maar nu al niet meer weg te denken uit ons gezin.
Wat een gezelligheid brengt ze met zich mee. Zodra de kinderen uit school komen, rent ze vol enthousiasme op ze af
en dwingt ze eerst een uitgebreide knuffelbeurt af. Andersom kunnen de kinderen ook niet wachten om Soof na een dag school weer te zien.

 Ook wij zijn via via bij Marianne terecht gekomen. De eerste contacten met Marianne voelde goed en ook wij kozen om ons in te schrijven voor haar eerste nestje.
Op alle vragen kregen wij duidelijke antwoorden en zo konden wij ons goed voorbereiden op de komst van onze pup.

Op de dag van de geboorte waren wij niet thuis. Toen wij het bericht kregen dat de bevalling was ingezet, zijn we snel naar huis gegaan en hebben de kinderen de geboorte van onze Soof live mee kunnen maken. Zo bijzonder! Dit vergeten ze nooit meer. Tegelijkertijd besefte we ons dat we nog een aantal weken moesten wachten. Maar dit werd meer dan goed gemaakt met alle lieve en mooie berichtjes en vooral heel veel foto’s en filmpjes van Marianne. Daardoor voelde het heel vertrouwd toen we de eerste keer ‘echt’ bij Marianne thuis kwamen.

 Op de grote dag werd er heel liefdevol en vol emoties afscheid genomen van Soof! Dit raakte ons echt. Soof is met veel liefde en zorg in de eerste weken verzorgd door Marianne en haar familie. We zijn ervan overtuigd dat dit goede begin de basis is van onze lieve en sociale Soof. Bedankt!