Labradoodlez

2019 nestje

 
 

Hieronder staan de updates en foto’s over ons 2019 nestje van ziggy en wessel

 

7 gezonde pups!

 
 

Op 7 augustus 2019 is Ziggy bevallen van 7 gezonde pups; 3 reutjes en 4 teefjes. Wij zijn enorm gelukkig met dit mooie zevental. De bevalling verliep erg vlot en was live te volgen op onze puppycam. Hieronder zijn de pups te bewonderen en wij zullen de website blijven updaten met meer foto’s. Zowel de pups als Ziggy krijgen nu alle rust die zij nodig hebben, want over enkele weken zullen wij beginnen met het socialiseren van de pups om ze een optimale start te geven en ze voor te bereiden op hun verdere leven.

Wij houden u op de hoogte.

 
IMG_20190705_140627.jpg

Echo van Ziggy

05-07-2019

Waar we al zo lang naar uitkeken, de echo van Ziggy. Tijdens de echo en het bewonderen van het nieuwe leven kwamen we uiteindelijk op een aantal van 7 nieuwe pups als alles goed gaat. Dolblij waren wij met dit nieuws. Een mooi groot nest, maar helaas niet groot genoeg om aan alle aanvragen te kunnen voldoen. Wij zullen nog even bezig zijn met het evalueren van de inschrijvingen. Mede omdat wij nog wachten op een gastoudergezin. De ingeschrevenen zullen zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht. Wij vragen daarvoor jullie geduld, omdat wij wel overwogen te werk willen gaan.

Wij houden u op de hoogte!

Gastgezin gezocht!

 
 

Voor ons aankomend nestje Australian Labradoodles zijn wij op zoek naar een gastgezin. Bent u ook zo verrukt van dit ras en heeft u liefde en tijd om dit ras voort te zetten? Woont u in de omgeving van Gorinchem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen samen met u bepalen en afstellen wat onze en jullie wensen zijn. Mocht u interesse hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met Marianne Wattenbergh van Labradoodlez. Het nestje zal begin augustus geboren worden en begin oktober het nest verlaten.

Schroom niet om informatie in te winnen!

 
IMG_1664.JPG

Inseminatie

08-06-2019

Vandaag zijn wij naar de Fertiliteitskliniek Verhaag in Oldenzaal geweest, voor de kunstmatige inseminatie. Helaas was het nemen van foto’s in verband met de AVG-wet niet toegestaan. We kregen wel het verslag mee, wat hiernaast te zien is. Mocht u interesse hebben om op de wachtlijst te komen, dan verzoeken wij u om hier de vragenlijst in te vullen.

Een 2e bezoek aan de kliniek is gelukkig niet nodig.

Wij houden u op de hoogte!

IMG-20190607-WA0005.jpg

Goed nieuws!

07-06-2019

Vandaag zijn wij opnieuw naar de dierenkliniek in Sleeuwijk gegaan om Ziggy haar progesteron waarde te laten testen.
8,6 klonk de uitslag! Dit betekent dat Ziggy morgen klaar is om geïnsemineerd te worden! Wij zullen morgen naar Oldenzaal reizen om samen met de artsen een date te regelen tussen Ziggy en Wessel.

Het is mogelijk dat de eerste inseminatie niet succesvol is, in welk geval wij overmorgen nogmaals naar Oldenzaal zullen gaan voor een 2e poging. Wij hebben veel hoop en kunnen niet wachten tot wij het goede nieuws met u kunnen delen.

Wij houden u op de hoogte!

IMG_20190605_103541.jpg

Progesteron waardes

05-06-2019

Vandaag zijn wij voor de eerste progesteron prikking naar de dierenkliniek in Sleeuwijk gegaan. Het prikken ging erg vlot en daarna moesten we een uur wachten op de uitslag. Haar progesteron heeft momenteel een waarde van 2,7. Aanstaande vrijdag gaan we terug voor een tweede bloedafname. Zodra haar waarde op 10 staat, zullen we direct naar Oldenzaal afreizen voor de inseminatie. Het is weer een spannende en energieke periode. Check regelmatig de website voor meer updates.

Wij houden u op de hoogte!

Ziggy is loops!

Wij zijn heel opgewonden om mee te delen dat Ziggy vandaag loops is geworden!
Over een week gaan we progesteron laten prikken en dan hopen we snel naar oldenzaal te kunnen voor de 2e date tussen ziggy en wessel. De inschrijvingen worden binnenkort geopend, houd dus de website in de gaten!

 

We blijven u op de hoogte houden!

28-05-2019 

2018 nestje

 
 

Hieronder staan de updates en foto’s over ons 2018 nestje van ziggy en wessel

 
 

De pups zijn alweer 1 jaar!

 
IMG_1681.JPG

Boris

IMG_1682.JPG

Soof

IMG-20190613-WA0017.jpg

DIrKJE

received_466642480571015.jpeg

Bodhi

De pups van Ziggy

Ziggy is bevallen van 4 gezonde pups
1 reutje en 3 teefjes

 

 

 

 

De inschrijving is gesloten! 

Ziggy is zwanger van 4 puppies

U wordt op de hoogte gehouden!

 

 

 

ZIGGY IS ZWANGER!

Vandaag hebben wij echo's laten maken van ziggy.

Wij zijn blij om aan te kondigen dat we 4 gezinnen gelukkig kunnen maken met dit fantastische nieuws!

helaas zal dit wel betekenen dat de wachtlijst nu gesloten is.

 

We blijven u op de hoogte houden!

 

De ontmoeting van Ziggy en Wessel

Gisteren en vandaag hebben ziggy en wessel elkaar voor het eerst ontmoet. de romantiek spatte er van af! met behulp van de arts en zijn assistenten is het een geslaagde date geweest. over 28 dagen zullen we via een echo zien of de liefde er werkelijk van af spatte! Voor nu leeft ziggy op een roze wolk.

 

we houden u op de hoogte!

IMG_1442.jpg

Op herhaling

vandaag, 9 maart, zijn we weer in Dierenkliniek sleeuwijk geweest. de progesteron waarde is nu 4.9, aanstaande zondag moeten we weer terug en wordt haar waarde weer gemeten. Er is een grote kans dat we meteen door moeten rijden naar de kliniek in oldenzaal waar haar date en de dierenarts op haar zullen wachten. de afspraken zijn gemaakt, nu is het alleen nog maar afwachten...

natuurlijk houden we u op de hoogte!

 

Progesteronwaarden.JPG

Progesteron waarden

Vandaag, 7 maart, zijn we in Dierenkliniek Sleeuwijk geweest om de progesteron waarden van Ziggy te laten meten. Vrijdag 9 maart worden haar waarden opnieuw bepaald en hopelijk kunnen we dan een datum inplannen voor haar kunstmatige inseminatie.

We houden u op de hoogte!

 
 
 

Check back soon for more puppy news!

 
 
IMG_2999.jpg